De gebundelde kracht van twee Amsterdamse ziekenhuizen.

BovenIJ Ziekenhuis OLVG, locatie Oost OLVG, locatie West

Over CMA

De Chirurgen Maatschap Amsterdam (CMA) bundelt de krachten van de vakgroepen Chirurgie van het BovenIJ Ziekenhuis en OLVG, locaties Oost en West.

Ruim 24 specialisten

De CMA bestaat uit een groep van ruim 24 chirurgen die de algemene chirurgie uitoefenen en daarnaast gespecialiseerd zijn in een van de verschillende aandachtsgebieden binnen de chirurgie. Dit betreft de traumachirurgie, de gastrointestinale chirurgie, de vaatchirurgie en de oncologische chirurgie. Door de expertises van de chirurgen van de twee ziekenhuizen samen te voegen  betekent dit dat er voor patiënten van alle drie de locaties altijd een chirurgisch specialist voor dat specifieke aandachtsgebied beschikbaar is.  Indien de behandeling het vereist kan het zijn dat een operatie plaatsvindt op een van de andere locaties waar de zorg voor dat aandachtsgebied is geconcentreerd.

Kennis en specialisatie

Vanuit onze kennis en specialisatie verzorgen wij tevens de opleiding tot algemeen chirurg, de vooropleiding voor andere snijdende specialismen en de specialistische vervolgopleidingen voor gastro-intestinale chirurgie en vaatchirurgie.

"De CMA maakt kwalitatief hoogstaande chirurgische topzorg toegankelijk voor patiënten in heel amsterdam ."

over-cma